Şoferl unei autoutilitare a murit, azi-noapte, în urma unui accident produs în localitatea Sineşti, judeţul Ialomiţa. Autoulitara s-a lovit frontal cu un TIR, iar şoferul acestuia a suferit răni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic, în jurul orei 02.45, pe DN2 (E85), la km 32+220 de metri, în zona localităţii ialomiţene Sineşti, a avut loc o coliziune frontală între o autoutilitară şi un TIR. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a decedat, iar cel al autotrenului a suferit leziuni grave. La această oră, traficul rutier în zonă nu este afectat.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.