Un bărbat de 54 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovit de un tramvai, pe Şoseaua Progresului din Capitală. Bărbatul ar fi fost împins de un om al străzii, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Mai multe linii de tramvai sunt deviate, în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au anunţat, pe Twitter, că un accident mortal a avut loc pe Şoseaua Progresului, în staţia Calea 13 Septembrie, unde un bărbat de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi a fost lovit, lateral, de tramvai.

Potrivit Poliţiei Capitalei, accidentul a fost anunţat în jurul orei 15.00, printr-un apel la 112, prin care a fost sesizat faptul că pe calea de rulare a tramvaiului, la intersecţia Calea 13 Septembrie - Şoseaua Progresului, se află căzut un bărbat.

Acolo au fost direcţionate echipaje medicale, precum şi ale Brigăzii Rutiere. Bărbatul nu prezenta semne vitale, fiind declarat decedat.

"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, la faţa locului s-au deplasat procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri ai Serviciului Omoruri, care au preluat cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", arată Poliţia Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În urma accidentului, a fost afectată circulaţia tramvaielor. Liniile 1, 8, 11, 25 sunt deviate şi s-a format linie navetă pentru călători, care funcţioneaza pe Şoseaua Progresului. Liniile 8 şi 25 sunt deviate pentru întoarcere la Gara Basarab, iar liniile 1 şi 11, la depoul Militari şi la Terminalul Ghencea, anunţă STB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.