Un bărbat de aproximativ 75 de ani a murit, joi seară, după ce a căzut de la etaj, pe terasa de la intrarea într-un bloc din Piteşti. Echipajul medical sosit acolo nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ziua de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc de locuinţe, din cartierul Trivale. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Argeş.

Potrivit ISU Argeş, echipajul TIM ajuns la locul solicitării a identificat un bărbat, în vârstă de aproximativ 75 de ani, căzuă pe terasa de la intrarea în scara blocului. Victima era politraumatizată, iar echipajul medical nu a mai putut face nimic, persoana fiind declarată decedată.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.