Un bărbat de 65 de ani a fost prins, marţi, sub un mal de pământ, în cartierul Mândreşti din Focşani, fiind scos în viaţă de pompieri, însă în stare gravă, motiv pentru care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, un bărbat de 65 de ani a fost surprins sub un mal de pământ în cartierul Mândreşti, în timp ce săpa pentru o fosă septică.

La locul indicat s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de la  Detaşamentul de Pompieri Focşani cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj medical de urgenţă cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Pompierii l-au scos pe bărbat de sub malul de pământ, acesta fiind inconştient. El a fost resuscitat şi i-au revenit semnele vitale, astfel că s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD, pentru preluarea şi transportul acestuia la Spitalul Judeţean Galaţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.