Un bărbat a fost prins în flagrant, în judeţul Cluj, când încerca să vândă, cu 50.000 de lei, 1,4 kilograme de substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 19 ianuarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au transmis, vineri, IGPR şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că, la data de 18 ianuarie 2024, bărbatul cercetat a fost depistat în flagrant delict, în judeţul Cluj, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1,4 kilograme de substanţe interzise (4-CMC, drog de mare risc şi 2MMC, substanţă psihoactivă), pentru 50.000 de lei.

”Ulterior, la data de 19 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea persoanei, pentru 24 de ore”, au mai transmis anchetatorii,

Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.