Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv în cazul crimei comise, în noaptea de duminică spre luni, într-un cartier din Brăila, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal de trei agresori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost ridicat de acasă încă din noaptea de duminică spre luni, la câteva ore după ce un brăilean de 41 de ani a fost găsit înjunghiat mortal pe stradă. Suspectul în vârstă de 37 de ani a fost audiat mai multe ore, iar ulterior a fost arestat pentru 30 de zile, pentru omor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Brăila, el a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al instituţiei.

În continuare, poliţiştii brăileni fac cercetări întrucât principalul suspect ar fi fost însoţit în momentul crimei de încă doi bărbaţi.

Duminică seară, un bărbat, cunoscut al lumii interlope, a fost înjunghiat pe stradă, în faţa unei case din cartierul Brăiliţa.  Proprietatul locuinţei este cel care a sunat la 112 şi a anunţat evenimentul. Omul a ieşit din curte şi, iniţial, a crezut că bărbatul căzut la pământ este beat. Până la urmă, s-a apropiat de el şi atunci a observat că era mort.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că duminică seară, în jurul orei 6 si jumătate, victima atacului fusese implicată într-un scandal, într-o curte din Brăila, unde fuseseră chemaţi poliţişti care să calmeze spiritele. Atât victima, cât şi o altă persoană - cel mai probabil agresorul - au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă sancţiunea nu i-a calmat pe scandalagii, iar crima s-a produs trei ore mai târziu.

Bârbatul ucis se numea Mihai Stănică, zis Budală, avea 41 de ani, 2 copii şi muncea cu ziua.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.