Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ajuns la spital, luni seară, după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Craiova, el având anterior un conflict cu patru, cinci tineri pe care nu îi cunoaştea. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni, de o unitate medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă prezentând o plagă înjunghiată.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au legitimat bărbatul în cauză, acesta având vârsta de 36 de ani, din judeţul Vaslui. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaşte, fiind lovit de unul dintre aceştia cu un obiect înţepător în zona abdominală”, a anunţat IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.