Un băiat în vârstă de 11 ani, care a plecat de la şcoală în timpul cursurilor, a fost găsit de jandarmi după câteva ore într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Mehedinţi a transmis, joi seară, că băiatul în vârstă de 11 ani, care a plecat de la o unitate şcolară fără consimţământul cadrelor didactice, a fost găsit de un echipaj de jandarmi într-o intersecţie  din municipiul Drobeta Turnu Severin
 
“Colegii noştri aflaţi în misiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, au observat un minor care corespundea semnalmentelor copilului dispărut în cursul  acestei zile şi s-au îndreptat către el. Copilul era dezorientat şi speriat, aflându-se într-o zonă în care putea fi oricând accidentat, motiv pentru care colegii noştri l-au condus într-un perimetru de siguranţă.  După ce l-au liniştit şi i-au oferit ceva de mâncare, jandarmii l-au condus pe minor la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, fiind predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Ordine Publică, în vederea continuării verificărilor”, a transmis Jandarmeria Mehedinţi. 
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a informat că poliţiştii au fost anunţaţi în jurul prânzului de directoarea unui unităţi din învăţământ de faptul că un băiat de 11 ani, în timp ce se afla la cursuri, a cerut să meargă la baie şi a plecat din şcoală fără acordul cadrelor didactice.
 
Copilul este internat în Cenrtul de primire în regim de urgenţă pentru copiii exploataţi.
 
Poliţiştii au precizat că băiatul se afla la prima plecare de acest gen şi nu suferă de vreo boală psihică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.