Un avion Tarom cu destinaţia Barcelona, având 105 persoane la bord, a revenit joi dimineaţă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, la aproximativ o oră de la decolare, din cauza unui geam fisurat. Compania Tarom precizează că siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol şi că aceştia vor decola în scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa RO421, o cursă Tarom,  a decolat spre Barcelona la ora 8.51, revenind pe Otopeni la 09.59, din cauza unui geam fisurat.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, avionul a aterizat în siguranţă.

Pasagerii se află în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare.

Compania Tarom a precizat că este vorba despre o cursă Bucureşti - Barcelona, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49 şi care s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.
 
"Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială", anunţă compania, care îşi cere scuze pentru inconvenient.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.