Un avion ATR al companiei româneşti Tarom, de pe cursa cursa RO207, a ieşit de pe pistă, duminică seara, pe Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC), relatează deschide.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niciunul dintre cei 39 de pasageri nu a fost rănit, însă au fost speriaţi.

Aeronava ar avea avarii uşoare, iar oficialii aeroportului au blocat pentru o perioadă de timp alte aterizări sau decolări.

Avioanele care ar fi trebuit să aterizeze s-au învârtit un timp deasupra aeroportului sau au fost direcţionate spre Iaşi.

Într-un comunicat dat publicităţii duminică seară, compania Tarom precizează că o cursă TAROM ROT 207 Bucureşti - Chişinău, operatã cu aeronavã ATR 42, a aterizat la ora 18:12 minute pe aeroportul din Chişinău, iar în procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute, aeronava a avut nişte "deplasări anormale", echipajul făcând eforturi să redreseze aeronava, "care a ieşit uşor din pista".

"La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcaţi în siguranţă, nimeni nu a fost rănit. Aeronava va fi supusă unor verificări tehnice pe aeroportul din Chişinău", mai precizează compania în comunicatul citat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.