Un autoturism Lexus de 75.000 de lei căutat de autorităţile franceze a fost găsit în România, la punctul de trecere a frontierei Petea, judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Azi-noapte, la ora 00.30, la PTF Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român David M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricaţie 2005, cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidenţele Interpol maşina figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Franţa din data de 4 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.