Un bărbat, angajat al ISU Vrancea, a murit, iar fiica sa a fost rănită, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina în care cei doi se aflau a fost lovită de un tren, în judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date furnizate de Poliţia Judeţeană Vrancea, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la o trecere peste calea ferată din Şişcani-Adjud.

Când au ajuns la locul accidentului, poliţiştii au găsit un autoturism distrus după ce fusese lovit de tren, un bărbat decedat în timp ce fiica sa, minoră, era în viaţă. Poliţiştii au stabilit că maşina fusese lovită la trecerea la nivel cu cale ferată dublă, fără barieră, de un tren InterRegio care circula pe ruta Paşcani-Adjud.

Biroul de Presă al ISU Vrancea a anunţat că bărbatul era angajat al acestei instituţii.

"Astăzi, 27 martie, în jurul orei 07:45, un apel primit la numărul unic de urgenţă 112, anunţa despre producerea unui accident feroviar, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Şişcani, municipiul Adjud. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 3 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de intervenţie, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD. În urma impactului dintre un autoturism şi locomotiva unui tren care circula pe ruta Paşcani-Adjud au rezultat 2 victime, un bărbat şi o minoră, rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime din autoturism. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 40 ani, nu mai prezenta semne vitale. Minora, în vârstă de 10 ani, a suferit traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea prezent la faţa locului şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Focşani. Cu regret nemărginit anunţăm că persoana decedată este angajat al I.S.U. Vrancea. Ne exprimăm profunda îndurerare pentru pierderea suferită", transmite ISU Vrancea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.