Mai mulţi porci mistreţi şi-au făcut apariţia în municipiul Braţov, iar jandarmii au intervenit pentru alungarea lor. Nu s-au înregistrat incidente, iar jandarmii sfătuiesc locuitorii şi turiştii să nu se apropie de animale şi să nu le hrănească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, luni seară, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată şi au observat cinci mistreţi pe care i-au îndepărtat către pădure, intervenţia desfăşurându-se fără incidente.

“Informăm pe această cale cetăţenii municipiului şi nu numai, chiar şi turiştii aflaţi în tranzit că este de dorit să se evite confruntarea directă cu astfel de animale şi cu atât mai mult să se evite hrănirea tuturor animalelor sălbatice”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.