Zeci de turişti afirmă că sunt blocaţi la pensiuni în Râşnov după ce drumul de acces a fost inundat de apele unui pârâu care au crescut în urma unei ruperi de nori. La rândul său, primarul din Râşnov dă asigurări că apele se vor retrage şi că turiştii vor putea pleca acasă în cursul zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turiştii au declarat la Digi 24 că au sunat la 112 si la Ocolul Silvic, după ce singurul drum de acces s-a blocat.

"E peste un pârâu, s-a umflat şi nu putem ajunge la drumul principal. Sunt 30 de turişti aici, mai sunt două pensiuni, nu ştiu câţi turişti sunt acolo", a afirmat una dintre persoanele blocate într-una dintre pensiunile izolate.

În replică, primarul oraşului Râşnov, Liviu Butnariu, spune că apele se retrag deja şi că turiştii vor putea pleca în cursul zilei de duminică.

"Am vorbit cu şeful poliţiei locale, deja de retrag apele si se va rezolva problema. Acest drum era în reabilitare. Turiştii vor pleca azi sigur. Sunt trei pensiuni în zona respectivă, dar am primit doar un telefon. A fost o rupere de nori, deversări de pe versanţi, nu am mai avut probleme până acum, nu cred că trebuie să închidem drumul", a explicat edilul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.