Un bărbat de 60 de ani si fiul său de 21 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au ameninţat poliţişti tulceni şi au avariat două maşini de poliţie, pentru aplanarea conflictului intervenind luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 3 septembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Frecăţei, au oprit în trafic ”un atelaj tractat, condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate”.
"Bărbatul a adoptat o atitudine agresivă faţă de aceştia. În sprijinul bărbatului, au sosit încă doi tineri, membrii ai familiei, de 21, respectiv 24 de ani, împreună continuând a adresa injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor, actiunile culminand cu avarierea unui număr de două autospeciale ale poliţiei", se arată în comunicat. 
Sursa citată a precizat că pentru aplanarea conflictului, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Actiuni Speciale, i-au imobilizat pe bărbaţi.
Pe data de 4 septembrie, bărbatul de 60 de ani şi fiul său de 21 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore,pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice, iar pe data de 5 septembrie au fost prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de catre procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.