Un bărbat de 32 de ani care a provocat un scandal în Tulcea, după ce a adresat injurii unei femei de 42 de ani, a fost apoi agresat fizic de alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta. Bărbatul avea şi o seceră folosită la tăierea stufului, cu care le-a ameninţat pe femei, el fiind imobilizat de poliţişti şi jandarmi, iar ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Tulcea, vineri, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea, care erau în patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Unirii, la intersecţie cu strada Babadag, are loc un conflict spontan între mai multe persoane. 
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani din Tulcea ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu. Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresandu-l fizic. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să ameninţe persoanele respective cu un tarpan (secera mică folosită la tăierea stufului)”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că forţele de ordine prezente la faţa locului – trei autospeciale cu şase poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră - au restabilit ordinea publică, bărbatul fiind dezarmat şi imobilizat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Toate celelalte persoane implicate în incident au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri.
 
În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru loviri sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.