Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază, în judeţul Tulcea, după ce autoutilitara în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază, la un accident rutier petrecut între localităţile Nalbant şi Nicolae Bălcescu. În evenimentul rutier a fost implicată o autoutilitară în care se aflau patru bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD. Pentru scoaterea a două dintre persoanele rănite a intervenit echipajul de descarcerare.

Unul dintre răniţi, în vârstă de 25 ani, a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator, fiind efectuate manevrele de resuscitare. Acestea nu au avut succes, în cele din urmă fiind declarat decesul. Unul dintre răniţi a fost preluat de echipajul SMURD, altul de o ambulanţă a Serviciului Judeţean, iar a patra persoană aflată în autoutilitară nu a avut nevoie de asistenţă medicală.  

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit cu autovehiculul de pe carosabil, oprindu-se într-un copac. În continuare oamenii legii fac cercetări pentru stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.