Un bărbat a murit după ce a sărit de pe bacul ce face curse între localitatea I.C Brătianu- Galaţi. Trupul victimei a fost căutat trei ore, înainte de a fi găsit în apă şi predat autorităţilor pentru anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia autorităţilor în localitatea I. C. Brătianu pentru căutarea unui bărbat de 38 de ani. Acesta a dispărut în Fluviul Dunărea, după ce a sărit de pe  bacul ce efectuează curse între localitatea I.C Brătianu- Galaţi”, a anunţat, luni seară, ISU Tulcea.  

Sursa citată a precizat că a locul intervenţiei s-au deplasat salvatorii Secţiei de Pompieri Măcin cu o ambarcaţiune RIB şi un echipaj SMURD care, împreună cu colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, prezenţi faţa locului cu un elicopter SMURD, şi un echipaj de poliţie au efectuat căutări. 

”După aproximativ 3 ore, trupul bărbatului a fost găsit în apele Dunării, scos la suprafaţă şi predat autorităţilor competente. Din păcate nu prezenta semne vitale”, a mai precizat sursa citată.  

Trupul a fost predat autorităţilor, iar ancheta a fost preluată de poliţişti.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.