Un bărbat de 31 de ani din judeţul Tulcea a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat cumnatul, în urma unui scandal pornit de la plata facturii de energie electrică. Victima a fost transportată la spital, unde a murit după două zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că în 10 aprilie, într-o gospodărie din Ceamurlia de Jos a izbucnit un scandal între două persoane. Un bărbat de 31 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică pe cumnatul său, de 37 de ani, în urma unor discuţii contradictorii legate de plata facturii de energie electrică. 
 
În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. 
 
Pe 11 aprilie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. O zi mai târziu, victima a murit la unitatea medicală.
 
Agresorul a fost prezentat Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.