Trupul unui tânăr dispărut în Dunăre, după ce a căzut dintr-o barcă, în zona Mila 23, judeţul Tulcea, a fost găsit de către pompieri după aproape o zi de căutări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Delta” al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona localităţii Mila 23, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care a căzut dintr-o barcă în Dunăre, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea.

“Imediat de la primirea apelului, care anunţa dispariţia persoanei, la faţa locului s-a deplasat cu un un mijloc de mobilitate navală un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea”, se arată în comunicatulpublicat duminică.

Echipa de intervenţie a început căutarea bărbatului respectiv, dar operaţiunea nu a avut succes, fiind oprită la un moment dat.

Pompierii au reluat căutările sâmbătă, iar după mai multe ore trupul tânărului a fost găsit decedat. Cadavrul său a fost scos la mal şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.