Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. Neavând permis de conducere, a sustras maşina unei cunoştinţe şi a făcut accident rutier, pe DN 22, dar a fugit de la faţa locului. Poliţiştii care l-au găsit pe un câmp din apropiere au constatat că băuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că,  pe DN 22 s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul în cauză, conducătorul auto părăsind locul faptei”, a transmis, marţi seară, IPJ Tulcea.

Sursa citată a precizat că, la scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost  identificat şi conducătorul auto în persoana unui bărbat de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0, 39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere, autoturismul fiind sustras de la domiciliul unei cunoştinţe.

”În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto,  care a fost transportat la Spitalul Judeţean Tulcea. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosintă, furt calificat , vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.