Doi poliţişti din judeţul Tulcea au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual, după ce, în perioada martie – mai 2018, au primit diverse sume de bani de la conducători auto pentru a nu-i sancţiona pentru comiterea contravenţiilor la regimul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Tulcea – Postul de Poliţie Ciucurova au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual.

“În sarcina inculpaţilor A.V. şi O.I., desemnaţi ca poliţişti cu atribuţii de poliţie rutieră, s-a reţinut că în perioada martie - mai 2018, au primit diferite sume de bani de la persoane surprinse în trafic, pentru a-şi îndeplini în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu referitoare la constatarea şi sancţionarea contravenţiilor la regimul  rutier”, au precizat procurorii.

Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.