Pescarul dat dispărut sâmbătă seară a fost găsit duminică dimineaţa teafăr, pe Lacul Sinoe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, duminică dimineaţa, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jurilovca, cu o ambarcaţiune, cu pescarul care a sunat la 112, l-au găsit bărbatul rătăcit în zona Lacului Goloviţa / Sinoe. Acesta a fost în zona Lacului Sinoe în apropiere de Canalul 5. Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Sâmbătă, în jurul orei 19.40, pompierii au fost solicitaţi să intervină, prin apel la 112, pentru căutarea unei persoane dispărute în zona Lacului Goloviţa / Sinoe. La faţa locului s-au deplasat cinci subofiţeri, cu o autospecială şi o barcă RIB de la Staţia de Pompieri Babadag, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jurilovca cu o ambarcaţiune.
“Din primele informaţii, doi pescari au plecat cu două bărci la pescuit, iar după ce au terminat de pescuit unul a plecat înainte, urmând să fie ajuns de celălalt din urmă. Urmând traseul prestabilit, cel de doilea nu a mai reuşit să-l găsească pe cel plecat înainte şi nici barca acestuia. Forţele de intervenţie au plecat în căutare de la Jurilovca şi au continuat pe Lacul Goloviţa şi Canalul 5, ce face legătura cu Lacul Sinoe”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.
De asemenea, zona a fost survolată de către elicopterul SMURD Constanţa, sosit în sprijin.
Operaţiunile de căutare au fost oprite la lăsarea întunericului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.