Nouă persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier, care a avut loc în judeţul Tulcea şi în care au fost implicate trei maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, duminică, prin apel la 112, în cazul unui accident rutie, produs pe drumul naţional DN 22D, în zona localităţii Horia, cu trei autoturisme implicate, în care se aflau 15 persoane, dintre care 12 adulţi şi trei minori.
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
Acolo, s-au deplasat de urgenţă salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin. În urma accidentului rutier, au rezultat 9 persoane rănite care au fost preluate de echipajele SAJ prezente la locul intervenţiei, care le-au acordat primul ajutor medical.
 
Cele nouă victime şi un aparţinător au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea de către echipajul SMURD şi ambulanţele SAJ.
 
De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.