O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier, miercuri, în judeţul Tulcea, aceasta fiind lovită de un autoturism şi proiectată pe sensul opus, într-o altă maşină. În urma impactului, poliţistul aflat la volan, în vârstă de 24 de ani, a fost rănit, el fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat că poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87, în care a fost implicată o autospecială de poliţie.
 
“Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism din direcţia oraşului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, care circula regulamentar pe acelaşi sens de mers.
În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea”, a precizat IPJ Tulcea.
 
În urma accidentului a fost rănit un poliţist de 24 de ani, şoferul autospecialei. 
 
Poliţiştii au stabilit că toţi conducătorii auto deţineau permise de conducere valabile şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
IPJ Tulcea a menţionat că în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.