Poliţiştii tulceni au tras focuri de armă, sâmbătă seară, pentru prinderea unui şofer fără permis, după ce bărbatul a încercat să fugă. Un glonţ l-a rănit de bărbat în gleznă, iar un altul a ricoşat şi a rănit un copil de 13 ani aflat în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că un poliţist de la Serviciul Rutier a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localităţii Turcoaia. 
“În fapt, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Tulcea, în timp ce îşi desfăşurau activităţile de serviciu pe raza localităţii Turcoaia, judeţul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deţinea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic. Aflaţi în urmărirea conducătorului auto, unul dintre poliţişti a efectuat focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior. De asemenea,  în urma focurilor de armă, unul dintre gloanţe ar fi ricoşat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea. 
Sursa citată menţionează că a fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale celor doi răniţi. 
“Din cercetări, a reieşit ca bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis, de asemenea, astăzi, la momentul opririi în trafic, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Tulcea.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.