Poliţiştii de frontieră tulceni au intervenit, luni, pentru a ajuta două persoane care se aflau într-o ambarcaţiune în derivă pe lacul Razelm, după ce motorul acesteia fusese avariat, iar barca lovise stăvilarele din piatră din canal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au fost sesizaţi, luni, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, care a primit un apel la 112 prin care două persoane au anunţat că se află într-o ambarcaţiune în derivă pe Razelm. 
 
"Astfel, poliţiştii de frontieră au executat o misiune de salvare de vieţi omeneşti la ieşirea din canalul Dunavăţu din judeţul Tulcea. În urma acţiunii poliţiştii de frontieră au identificat o ambarcaţiune în derivă, cu motorul avariat, în care se aflau doi cetăţeni români. Deoarece ambarcaţiunea lovise stăvilarele din piatră din canal, cei doi nu mai puteau ajunge la mal, iar prognoza meteo anunţa furtuni şi ploi torenţiale, existând riscul de valuri înalte şi să fie răsturnaţi”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că acţiunea s-a încheiat cu succes, iar poliţiştii de frontieră au adus în siguranţă la mal ambarcaţiunea cu cele două persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.