Un bărbat din municipiul Tulcea este cercetat pentru distrugere după ce, beat fiind, a avariat mai multe autoturisme, lovindu-le parbrizele şi oglinzile laterale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Tulcea a anunţat, duminică, faptul că jandarmii au fost sesizaţi, seara trecută, printr-un apel la 112, că un bărbat loveşte mai multe maşini aflate într-o parcare din municipiul Tulcea. La sosirea jandarmilor, bărbatul a încercat să fugă, el fiind urmărit, imobilizat şi dus la sediul Poliţiei Tulcea, pentru cercetări.
 
"Întrebat fiind de cele întâmplate, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, nu a putut relata ce s-a întâmplat întrucât se afla într-o stare vădită de ebrietate, fiind incoerent în vorbire şi având un comportament agitat. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.