O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, în judeţul Tulcea, a rămas blocată în zăpadă, iar un echipaj de jandarmi a intervenit pentru deszăpezirea acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Tulcea, pe data de 1 decembrie, jandarmii au intervenit pentru a scoate din nămeţi o ambulanţă care transporta o femeie însărcinată, dar şi alţi trei bărbaţi care rămăseseră blocaţi cu maşinile în zăpadă. 
 
“O ambulanţă, care transporta la spital o femeie însărcinată, a rămas blocată în zăpadă pe un drum din judeţul Tulcea, între localitatea Nalbant şi Cataloi. Ambulanţa abia preluase o pacientă gravidă care a solicitat ajutor pentru a ajunge la maternitate întrucât urma să nască”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Tulcea. 
 
Sursa citată a menţionat că jandarmii au participat la deblocarea ambulanţei care şi-a continuat drumul pentru a transporta în siguranţă femeia însărcinată. 
 
Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să asculte cu atenţie previziunile meteorologice înainte de a pleca la drum, să îşi echipeze corespunzător autovehiculul cu anvelope de iarnă, să circule cu prudenţă şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo rutiere.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.