Poliţiştii tulceni au salvat un adolescent în vârstă de 18 ani care se rătăcise şi nu se mai putea orienta din cauza frigului şi viscolului. El plecase cu bicicleta pentru a ajunge în municipiul Tulcea, iar la un moment dat a abandonat-o, încercând să ajungă pe jos în cea mai apropiată localitate. Când a văzut că nu se descurcă a cerut ajutorul autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Postului de Politie Valea Nucarilor au fost sesizaţi despre faptul că în apropierea localităţii Agighiol spre Tulcea se află o persoană care, din cauza viscolui şi frigului, nu se mai poate deplasa şi nici nu se poate orienta în zonă. 

Poliţiştii tulceni împreună cu paznicii comunali au efectuat căutări în zonă iar, în aproximativ o oră, au găsit la o distanţă de aproximativ patru kilometri de localitatea Agighiol, un tânăr de 18 ani din localitatea Murighiol.

El a povestit oamenilor legii că plecase cu bicicleta din Murighiol pentru a ajunge în Tulcea. La un moment dat, din cauza frigului, a abandonat bicicleta şi a încercat să ajungă în Agighiol pe jos.

El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dus de poliţişti la familia sa.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.