Unsprezece percheziţii au loc, miercuri, în patru judeţe, inclusiv într-un penitenciar, la persoane cercetate pentru trafic de droguri, acestea fiind făcute de poliţiştii din Tulcea. Opt deţinuţi sunt suspectaţi că au procurat şi au vândut droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au anunţat că poliţiştii şi procurorii DIICOT fac 11 percheziţii, în patru dosare penale. Percheziţiile au loc în judeţele Tulcea, Brăila, Galaţi şi Constanţa, inclusiv într-o unitate de penitenciar. 
 
“Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive. Din materialul probator administrat a reieşit faptul că opt persoane, aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, ar fi procurat (de la alte persoane cercetate în cauză) şi deţinut, în vederea comercializării, diferite cantităţi de droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA) şi substanţe cu efect psihoactiv (ADB – Butinaca) sub forma unor hârtii impregnate”, au transmis poliţiştii.
 
Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.