Trupul unuia dintre cei bărbaţi dispăruţi, sâmbătă seară, în râul Olt, a fost găsit miercuri de către pompieri şi scafandri în zona podului din localitatea Araci. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, căutările vor continua până când va fi găsită şi cea de-a doua victimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi bărbaţi sunt căutaţi zilnic de către pompieri şi scafandri încă de sâmbătă seară, când au dispărut în apele râului Olt.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, un bărbat a anunţat că a auzit strigăte de ajutor şi apoi a găsit o barcă goală pe râul Olt.

Conform informaţiilor salvatorilor, cei doi bărbaţi aveau 27 şi 35 de ani.

Duminică seară, un adolescent de 16 ani s-a înecat într-o baltă formată într-o balastieră din Ghimbav, judeţul Braşov, unde se afla la scăldat, deşi acest lucru este interzis.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuparea adolescentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În zona balastierei de la Ghimbav, vara, mulţi tineri merg la scăldat, deşi acest lucru este interzis, fiind amplasate şi numeroase panouri cu mesaje de avertizare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.