Trenul interregio 1645 Bucureşti - Târgu Mureş staţionează, vineri după-amiază, în zona oraşului Buşteni, de pe Valea Prahovei, după ce garnitura feroviară a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată, iar locomotiva a fost avariată. Şoferul autovehiculului a fost rănit uşor, el refuzând să fie transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trenul Interregio 1645, care circulă pe ruta Bucureşti - Târgu Mureş, este oprit, vineri după-amiază, de câteva zeci de minute în staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, după ce a fost implicat într-un accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, garnitura feroviară a lovit un autovehicul la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Piatra Arsă.

Autovehiculul nu a rămas pe calea ferată, fiind proiectat la câţiva metri de linia ferată, însă  locomotiva a fost avariată.

În urma acidentului, şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o plagă frontală, dar este conştient şi a refuzat să fie transportat la spital.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.