Trei trenuri sunt blocate, duminică, la Drobeta Turnu Severin, după ce copaci rupţi de furtună au căzut peste linia ferată, în cădere rupând şi cablurile de alimentare cu energie electrică, anunţă CFR Infrastructură, care precizează că probleme similare au fost şi în alte regionale, dar au fost remediate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Cele trei trenuri sunt: R 9508 (circulă în relaţia Orşova-Craiova) - staţionează în Drobeta Turnu Severin, IR 1691 - (circulă în relaţia Bucureşti-Timisoara) staţionează în Drobeta Turnu Severin Est şi IR 73-2 - (circulă în relaţia Curtici-Bucureşti) staţionează în Drobeta Turnu Severin

Personalul feroviar intervine cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentului tehnic la firul de contact.

"Menţionăm că astfel de probleme s-au înregistrat în această după-amiază şi între staţiile Petroşani - Crivadia (Reg. CF Timişoara), Deda - Răstoliţa - Lunca Bradului (Reg. CF Braşov) şi Şuncuiuş – Vadu Crişului (Reg CF Cluj), unde traficul a fost reluat în condiţii de siguranţă", precizează CFR Infrastructură.

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.