Trei tineri au fost reţinuţi în urma percheziţiilor făcute de poliţişti la Sebeş, judeţul Alba, în dosarul de furt calificat şi tăinuire. Aceştia sunt suspectaţi că au furat catalizatoare, cabluri de cupru, metale preţioase, diverse scule şi sume de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, în urma celor 11 percheziţii făcute în municipiul Sebeş, la persoane bănuite de furt şi tăinuire, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, trei tineri în vârstă de 21, 28 şi 38 de ani, toţi din municipiul Sebeş. 
 
"Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie-iulie 2022, aceştia ar fi săvârşit mai multe furturi, în municipiul Sebeş şi ar fi sustras, în principal, catalizatoare, cabluri de cupru, metale preţioase, diverse scule, dar şi sume de bani. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite componente auto şi scule, în valoare de 20.000 de lei, precum şi obiecte vestimentare care ar fi fost folosite la săvârşirea furturilor", a precizat sursa citată.
 
Ancheta vizează şi alte persoane, care sunt bănuite de furt şi tăinuire. 
 
Miercuri, cei trei tineri reţinuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale. 
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
La activităţi au participat şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Mureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.