Trei tineri au fost reţinuţi în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Galaţi la locuinţele unor persoane bănuite că aduceau în ţară şi traficau droguri de risc şi mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, percheziţiile au avut loc, marţi, în municipiul Galaţi, după ce, în aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc şi mare risc, cinci tineri au fost prinşi în flagrant când au ridicat un colet expediat din Marea Britanie, care conţinea 6,5 kg de cannabis.

DIICOT a transmis că drogurile au fost introduse în ţară de unul dintre cei trei inculpaţi.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate 180 de grame de cocaină, precum şi suma de 800 de lire sterline.

Zece persoane au ajuns la audieri, iar la finalul acestora trei tineri, cu vârste între 19 şi 26 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, miercuri, cu propunerea de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.