Trei tineri din Liban şi Maroc, care au venit la studii în Bucureşti, dar le-a expirat dreptul de şedere, au fost găsiţi de către poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) şi au primit decizii prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile. De asemenea, au fost amendaţi cu 1.200 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au depistat trei cetăţeni străini, cu vârste între 18 şi 23 de ani, din Maroc şi Liban, care nu mai aveau drept de şedere pe teritoriul României.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia au intrat legal în ţară, în scop de studii, însă la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul României şi nici nu au întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia”, au transmis reprezentanţii IGI.

Potrivit acestora, pe numele străinilor fost emise decizii de returnare cu termen de părăsire voluntară a ţării de 15 zile şi, totodată, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.200 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.