Trei tineri din judeţul Arad au fost reţinuţi după ce s-au deghizat în femei, cu peruci, machiaj şi ciorapi de plasă şi, folosind un aparat cu electroşocuri, i-au furat unui bărbat un portmoneu cu bani şi acte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad, poliţiştii Secţiei nr. 1 Vlaicu au fost sesizaţi, luni, de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, poliţiştii au constatat că este vorba de infracţiunea de tâlhărie calificată, săvârşită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un portmoneu.

Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 14/15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei femei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii infracţiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violenţă de bunurile pe care le avea asupra sa.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru tâlhărie calificată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.