Trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, pentru 24 de ore, după ce au încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc din Craiova. Unul dintre ei reuşise în urmă cu câteva zile să fure suma de 2460 de lei dintr-o altă sală de jocuri de noroc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, în jurul orei 5.40, de o tânără de 21 de ani, operator într-o sală de jocuri de noroc din Craiova, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a pus mâna la gură şi a încercat să o imobilizeze pentru a-i sustrage banii din încasări, dar nu a reuşit acest lucru şi a fugit. 
Poliţiştii au început căutările şi au reuşit prinderea unui tânăr de 19 ani din Craiova, bănuit de comiterea faptei. 
“Din cercetări a rezultat că tânărul de 19 ani ar fi primit ajutorul altor doi tineri, de 21 şi 24 de ani, ambii din municipiul Craiova, care i-ar fi furnizat informaţii despre locaţie, modul de supraveghere video al acesteia şi i-ar fi asigurat paza, din apropierea locului faptei”, se arată în comunicat.
Anchetatorii au precizat că tânărul de 19 ani este suspectat că în dimineaţa de 20 august a smuls suma de 2.460 de lei din mâna unei angajate a unei săli de jocuri de noroc din Craiova. El a reuşit să fugă atunci cu ajutorul tânărului de 24 de ani. 
Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.