Trei persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier care s-a produs pe un drum judeţean din judeţul Gorj. În eveniment au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, iar şoferul acesteia a fost încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DJ 401, la ieşire din localitatea Vărăsti. În eveniment au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism”, a transmis, luni, ISU Giurgiu.

Sursa citată a precizat că şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost găsit blocat în autovehicul şi a fost necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extras în siguranţă.

Alte două victime, tinere de 18 şi 23 de ani, au fost rănite.

”Toate persoanele implicate erau conştiente şi cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la un spital din Capitală”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările înm care s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.