Trei persoane au ajuns la spital după ce şoferul unui taxi nu a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu o maşină, joi după amiază, pe un bulevard din centrul oraşului Craiova. Şoferul taxiului a fost rănit grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, joi, în jurul orei 14.00, pe bulevardul Calea Bucureşti, din Craiova.

”Conducătorul auto al unui taximetru, care se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecţia cu Calea Bucureşti nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism Mercedes care circula regulamentar pe Calea Bucureşti, pe sensul de mers dinspre Balş spre Universitate. În urma impactului, şoferul taxi şi clienta acestuia au ajuns la spital”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj.

Şoferul taxiului se află în stare gravă, el fiind internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

“În urma accidentului, la faţa locului, echipajul SMURD a găsit două victime conştiente, care nu au dorit să fie duse la spital, şoferul de la taxi în stare foarte gravă, politraumă prin accident rutier, intubat şi ventilat mecanic, a fost dus în aria de Resuscitare a Unităţii de Primiri Urgenţe unde primeşte îngrijiri medicale de urgenţă şi este în curs de invetigaţie. Cea de-a doua cvictimă, pacientă de 38 ani, din Craiova, a prezentat pierderea temporară a stării de conştienţă după accident, în acest moment se află conştientă, stabilă respirator şi hemodinamic, fiind în aria de Monitorizare. Ulterior, la UPU Dolj s-a prezentat o a treia victimă care se află în curs de investigare”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. 

În urma impactului, autoturismul Mercedes a fost proiectat pe spaţiul verde ce delimitează cele două sensuri de mers de pe bulevardul Calea Bucureşti, circulaţia tramvaielor fiind înteruptă mai bine de 40 de minute. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.