Trei persoane au fost transportate la spital, joi seară, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Bârlad, şoferul fugind de la locul accidentului. Poliţiştii îl caută pe bărbat, fiind constituite mai multe filtre în judeţul Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din zona Cinematografului ”Bârladul”, pe bulevardul principal din oraş.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, trei persoane - o tânără de 22 de ani, o femeie de 52 de ani şi un bărbat de 63 de ani - au fost lovite de un autoturism şi proiectate la câţiva metri de trecerea de pietoni.

Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la locul accidentului şi, după acordarea primului-ajutor, cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

”După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei. Poliţişii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea acestuia”, a declarat, joi, pentru News.ro, responsabilul mass-media la Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Pe lângă cercetările la locul accidentului, poliţiştii au constituit mai multe filtre în judeţul Vaslui pentru prinderea şoferului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.