Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, unul dintre răniţi urmând a fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au anunţat că Detaşamentul Urziceni intervine, miercuri după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

FOTO: ISU Ialomita
FOTO: ISU Ialomita

"Evenimentul s-a soldat cu 7 victime, motiv pentru care la nivelul judeţului s-a activat Planul Roşu de intervenţie. Trei dintre victime au decedat pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente", a transmit ISU Ialomiţa.

FOTO: ISU Ialomita
FOTO: ISU Ialomita

ISU Ialomiţa a mobilizat la locul accidentului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. De la SAJ Ialomiţa au intervenit patru ambulanţe SAJ cu medic, în sprijin deplasându-se la accident şi o aeronavă medicală şi o ambulanţă SAJ din municipiul Bucureşti. 

FOTO: ISU Ialomita
FOTO: ISU Ialomita

Dintre cei patru răniţi, doi cu traumatisme mai uşoare au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la Spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de-a patra este la locul intervenţiei şi va fi dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că în accidentul de pe DN 2 au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.