Trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, au murit duminică în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la ieşirea din Codlea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform poliţiştilor, un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens la ieşirea din Codlea,  fiind lovit in partea lateral dreapta de un alt autoturism înmatriculat tot în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu.

"În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a pătruns pe contrasens, un barbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat", anunţă Poliţia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat de aproximativ 60 ani şi o femeie de aproximativ 55 ani au suferit răni grave, ulterior bărbatul decedând.
A fost solicitată intervenţia unui elicopter pentru transportarea victimelor la spital.

În celălalt vehicul se aflau doi pasageri, bărbat şi femeie, cu vârsta de aproximativ 20 ani,  care se pare că ar fi suferit vătămări uşoare.

Traficul a fost blocat complet, iar poliţiştii recomandă ca rută alternativă drumul prin Dumbrăviţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.