Trei persoane au fost rănite grav, duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN 1B, în zona localităţii Loloiasca din judeţul Prahova, anunţă Centrul Infotrafic. În accident au fost implicate cinci autoturisme, opt persoane fiind transportate la spita. Trei dintre victime sunt minori, informează ISU Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 18:45  - ISU Prahova: Opt persoane au fost transportate la spital în urma accidentului de pe DN 1B

Opt persoane au fost transportate la spital, duminică seară, în urma accidentului produs pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, judeţul Prahova. Trei dintre victime sunt minori, informează ISU Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, toţi cei opt răniţi erau conştienţi în momentul în care au fost preluaţi de ambulanţe şi nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Accidentul a avut loc, duminică seară, pe DN 1B Ploieşti - Mizil, în localitatea Loloiasca, fiind implicate cinci autoturisme. În urma impactului, unul dintre acestea s-a răsturnat

Anterior, Centrul Infotrafic anunţa că sunt trei persoane rănite grav.

În urma accidentului, traficul a fost complet blocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.