Trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată şi inconştientă, după ce două maşini s-au ciocnit, miercuri seară, pe drumul naţional (DN) 1 la intrarea în municipiul Sibiu. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ, pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, miercuri seară, că două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 1 la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Braşov.

Potrivit sursei citate, un şofer în vârstă de 69 de ani a întors pe linia continuă, moment în care maşina acestuia a fost lovită de un alt autoturism.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane.

”O persoană este încarcerată, fiind inconştientă. Alte două persoane au suferit contuzii şi escoriaţii”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

ISU intervine cu un echipaj medical, dar şi cu echipajul de descarcerare, la ora transmiterii acestei ştiri, lucrându-se pentru scoaterea victimei încarcerate din maşină.

Potrivit poliţiştilor, în zona accidentului se circulă alternativ, pe un singur fir.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.