Trei minori care s-au rătăcit, duminică, în pădure, pe traseul 300 de scări, după ce au plecat într-o plimbare, dar s-au abatut de la taseu, au fost găsiţi de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Slănic Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Jandarmii au fost alertaţi, duminică seara, în jurul orei 19:10, în urma unui apel la 112 venit din partea celor trei minori,  care au povestit că s-au rătăcit într-o zonă împădurită a traseului 300 de scări. Din cauza faptului că nu cunoşteau zona şi în lipsa detaliilor pentru orientare, dar şi a faptului că s-a lăsat întunericul cei trei au fost nevoiţi să solicite sprijinul autorităţilor”, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmii montani se aflau în patrulare în zona traseului 300 de scari şi imediat au pornit în cautarea lor.

”Au reuşit să-i găsească pe cei trei într-o zona împădurită, destul de abruptă şi la o distantă mare de traseul turistic.  Deşi erau epuizaţi fizic, minorii nu au solicitat îngrijiri medicale, fiind conduşi de către jandarmii montan în siguranţă la părinţii lor”, au mai precizat jandarmii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.