Trei copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, au fost răniţi, joi seară, după ce trei maşini s-au ciocnit în Târgovişte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constat că, pe raza Municipiului Târgovişte s-a produs o coliziune între trei autoturisme”, a transmis, joi seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a trei minori, de 9, 11 şi 14 ani.

”În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au mai transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Dâmboviţa au precizat că persoanele rănite au fost asistate la locul accidentului şi au fost transportate la UPU Târgovişte.

De asemenea, pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.