Trei copii cu vârste cuprinse între 10 şi 11 ani au fost răniţi şi duşi la spital, după ce trenuleţul care face plimbări pentru cei mici într-un parc din Bistriţa, s-a răsturnat. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au fost sesizaţi, luni după-amiază, că în Parcul Municipal Regele Mihai I din Bistriţa, trenuleţul care plimbă copiii s-a răsturnat.
 
”În această după-masă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au intervenit în Parcul Municipal Regele Mihai I unde a fost semnalată producerea unui eveniment. Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat. În urma incidentului, 3 pasageri minori, de 11 şi respectiv 10 ani au fost răniţi fiind ulterior transportaţi la spital”, transmite IPJ Bistriţa-Năsăud.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.
 
”Poliţiştii continua cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa stabilească cauzele şi împrejurările producerii evenimentului”, mai precizează IPJ Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.