Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani, au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei fiecare pentru că au făcut scandal la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanţa judecă, luni, apelul formulat de liderul PSD la condamnarea de trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuare, în urma evenimentelor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani, au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei fiecare, în conformitate cu art. 2, pct. 24, din Legea 61/1991, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal”, a anunţat, luni, Jandarmeria Bucureşti. 

Cei trei bărbaţi au fost anterior ridicaţi din faţa instanţei şi duşi la sediul poliţiei pentru identificare. 

La sosirea lui Liviu Dragnea, zeci de persoanre s-au îmbrâncit, liderului PSD fiindu-i extrem de greu să ajungă în incinta clădirii, cu ajutorul jandarmilor. 

În continuare, la sediul instanţei sunt protestatari. Unii scandează mesaje de susţinere pentru Liviu Dragnea, alţii, dimpotrivă, mesaje împotriva acestuia. 

Instanţa supremă judecă, luni, apelul formulat de liderul PSD la condamnarea de trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. 
 
Liviu Dragnea este audiat din nou. 

El trebuia să se prezinte la termenul din 18 martie, însă era internat în spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.